GRZYBY MARYNOWANE





   Grzyby to tradycyjne, od dawna jedne z najbadziej preferowanych skałdników pożywienia. Są cenione nie tylko ze względu na piękny wygląd, znakomity aromat i niepowtarzalne walory smakowe, ale także z uwagi na to, iż są bogtym żródłem białka oraz minerałów takich jak: potas, fosfor, magnez, żelazo.
   Kurki, borowiki, podgrzybki, maślaki, opieńki a także bardzo aromatyczne Shii-take są starannie sortowane i tylko grzyby najwyższej jakości są umieszczane w słoikach w zalewie octowej przygotowanej według sprawdzonej receptury.
   Grzyby marynowane stanowią cenny dodatek do dań mięsnych, jak również sałatek oraz uzupełnienie menu każdego bankietu.    

Wśród naszych odbiorców znajdują się m.in takie renomowane sieci jak:

Makro Cash And Carry, Real

 

GRZYBY MARYNOWANE
ASORTYMENT WAGA NETTO MASA ODCIEKU
Kurki całe i krojone
280g
130g
Shii-take (twardziaki) całe i krojone
280g
150g
Opieńki całe i krojone
280g
130g
Zielonki całe i krojone
280g
150g
Borowiki całe i krojone
280g
150g
Podgrzybki całe i krojone
280g
150g
Maślaki całe i krojone
280g
160g
Rydze całe i krojone
280g
150g
Nameko całe i krojone
280g
150g
Pieczarki całe i krojone w plastry
280g
150g
Koźlarze krojone
280g
150g

Produkty pakowane są po 6 w zgrzewce
i po 250 zgrzewek na palecie.
Na życzenie klienta oferujemy również inny sposób pakowania